Kreditkort för alla

Det finns otroligt många kreditkort på marknaden idag, så det finns garanterat ett som är rätt för dig. Här tittar vi på de olika möjligheterna som finns och vi hjälper dig att hitta rätt lösning för dina behov.

Översikt med kreditkort för alla

Här på webbplatsen har vi sammanställt en översikt över några av de många kreditkorten för alla på marknaden idag. Denna översikt kan du se ovan, där vi har inkluderat populära online-kreditkort som du kan välja mellan.

Det är en stor fördel för dig att undersöka marknaden innan du väljer, eftersom det ökar din sannolikhet att hitta rätt lösning för dig. Och det spelar ingen roll vilket kort du väljer.

Använd diagrammet ovan för att hitta de kreditkort som är relevanta för dig baserat på dina behov. Du kan hitta mycket information om räntor, avgifter, kostnader, villkor, beloppsgränser osv. Nedan ger vi några tips på vad du ska leta efter när du väljer rätt kreditkort för dig.

Vad ska jag leta efter specifikt?

Det finns många saker du kan inkludera i bedömningen. Här har vi valt att fokusera på pris, fördelar och beloppsgräns. I priset ingår både räntan, som är relevant om du vill använda kreditkortet för mindre lån, men också andra kostnader och avgifter i samband med daglig användning av kortet.

Fördelarna kan inkludera rabatter på olika produkter och tjänster som livsmedel, bränsle eller resor. Dessa kan hjälpa dig att spara mycket pengar i din vardag på det du köper ofta. Sist men inte minst beror beloppsgränsen – det vill säga hur mycket du kan låna på kortet – till stor del av din ekonomi. Olika företag erbjuder olika beloppsgränser. Samtidigt är det skillnad på om de erbjuder räntefria och avbetalningsfria perioder. Det är viktigt att jämföra dessa tre punkter för att hitta det kreditkort som passar dig.

Kom ihåg att du måste uppfylla kraven

Precis som du har krav på kreditkortsföretaget, så har de också krav på dig. Det kan finnas ålder, skuld och andra ekonomiska krav. Din kreditkortsansökan kan inte godkännas om du inte uppfyller kraven. Kom därför alltid ihåg att kontrollera dessa innan du lämnar in din ansökan och välj de företag som är relevanta för dig.